15 Kasım 2012 Perşembe

Gözlerimdeki mavi yalnızlık !!!

Mavinin en derin Zamanı, Gözlerimdeki Mavinin yalnızlığıdır...

Geçmişe Dair...

Sen şimdi yazdığım bütün şiirleri kendi üstüne alınıyorsun değil mi?
Sana içinde güzel cümleler barındıran hiç bir şiirim yok artık,
Bu yürekte güzel bir anı olarak kalmadın ki,
Sana güzel cümleler kurayım.
her satırında küfür ve sitem olan her şiirim sanadır...

Nil Sefa'nın ilk Kitabı


Genç bir yazarın kaleminden
Mayın Tarlasında Yürümektir Aşk. Yirmili yaşlarında üniversite öğrencisi bir genç kızın yaşadığı; kimi zaman mutluluk dolu ama çoğunlukla talihsiz olayları konu ediyor.

Kitapta anlatılanlar gerçekten yaşanmış. Bu da okunanları daha üzücü aynı zamanda da daha etkili hale getiriyor maalesef…

Bir günlükten seçilen yazılar kitap haline getirilmiş. Her yazı bir ya da iki sayfadan oluşuyor. Yazılar olayların gidişatı hakkında merak uyandırıcı. Başladığınızda bitirmeden bırakmak istemeyeceğiniz bir kitap.

Başarılı bir çalışma. Zevkle okunuyor. Umarım yazarın başka kitaplarını da çok geçmeden raflarda görürüz.



Masum Değiliz !!!


özledim işte


Ey Aşk !!!


sol yanım


kimseyi sevmedim...


....


BİR KADIN BİR ERKEK İÇİN HER ŞEYDİR ASLINDA


BİR KADIN BİR ERKEK İÇİN HER ŞEYDİR ASLINDA


Hayatınızdan bir kadın gittiğinde aslında çok kişi birden gitmiştir ve siz farkında değilsinizdir,sizi sarıp sarmalayan, anne şefkatiyle size sahip çıkan anneniz gitmiştir, karnınızı doyuran aşcınız gitmiştir, her gün evinizi temizleyen temizlikçiniz gitmiştir, yaralarınızı saran hastayken size bakan hemşireniz gitmiştir, En önemlisi de yalnızlığınızı paylaşan hayat arkadaşınız gitmişir.


Bir ayrılık bin kedere bedeldir. Bir erkeğin sevdiği kadının hayatından gitmesi de bin kederden beterdir. Gidişiyle doğmamış güneşleri takar peşine, mutlu sabahları, neşeli akşamları, huzurlu uykuları. Gidişiyle sükuneti yıkar gider.

Oysa sarılmalı, yakalamalı ayağından kuyruğundan mutluluğu. Bırakmamalı. O'nun gidişi, buldozer gibi yıkar her şeyi, herbir yanı. Karanlık, iğne iğne işler bedenine, devabulmaz bir delilik olur yalnızlığın. Duvarlara konuşur, soğukluğa sarılır insan.

Çok geç olmadan sarılın sevdiklerinize, gitmesine izin vermeyin.


Melike Melis Öneş